0744 895 120

Informații despre livrare

Reguli generale

    Produsele care fac obiectul unei comenzi finale a cumpărătorului, vor fi livrate la adresa implicita indicată de către cumpărător în datele sale de cont sau în comanda data prin email fiind însoțite de factură și chitanță sau bon fiscal.

    În cazul nerespectării condițiilor contractuale descrise mai jos, nici o reclamație făcută de către cumpărător, nu va fi considerată întemeiată.


Livrare prin Fan Courier

Pentru comenzile a căror greutate este între  1 și 12Kg tariful este de  5€ iar comenzile a căror greutate este între 13 și 22Kg tariful este de 9€.

Aceste valori for fi achitate de cumpărător la primirea comenzii de la curier.

    Plata se poate se face prin:

- transfer bancar;

- on-line prin card bancar.


    Nota de de livrare sau de primire trebuie să fie semnată de către cumpărător sau destinatarul produselor comandate.

    În caz de absență, cumparatorul sau beneficiarul comenzii este instiintat la numarul de telefon lasat pentru contact de sosirea coletului si impreuna cu agentul Fan Courier va stabili ziua si intervalul orar pentru predare.

    Cumpărătorul sau destinatarul produselor comandate este invitat să verifice starea aparentă a mărfurilor la livrare. Dacă se constată o anomalie (daune, lipsă de produs comparativ cu factura, colet deteriorat sau rupt, etc.) consemnată în prezenta agentului de livrare al Fan Courier cumpărătorul sau destinatarul produselor comandate va raporta problema aparuta şi va putea să refuze livrarea imediat anuntand in termen de 24 ore la contact@geosport.ro sau la telefon 0744 895 120


Livrare

    Prin livrare se intelege exclusiv perioada in care produsul comandat ajunge la adresa indicata de client, incepand cu momentul in care acest produs este executat si pregatit de transport pe teritoriul Romaniei.

    Perioada de livrare este aprox. 7 zile pe teritoriul României. Pentru alte destinații clientul va cere informații la contact@geosport.ro sau la telefon 0744 895 120.

  • Site realizat de Validsoftware
  • ANPC
  • MasterCard
  • Visa