0744 895 120

Informații despre livrare

Reguli generale

Produsele care fac obiectul unei comenzi finale a cumpărătorului, vor fi livrate la adresa implicita indicată de către cumpărător in datele sale de cont sau in comanda data prin email fiind insotite de factura si chitanta sau bon fiscal.

In cazul nerespectarii condiţiilor contractuale descrise mai jos, nici o reclamatie facuta de către cumpărător, nu va fi considerata intemeiata.


Livrare prin Fan Courier (transportul este gratuit)

Plata se face prin:

- transfer bancar - cont - deschis la - ;

- online - prin intermediul site-ului nostru.


Nota de de livrare sau de primire trebuie să fie semnata de către cumpărător sau destinatarul produselor comandate.

În caz de absenta, cumparatorul sau beneficiarull Ordinului este instiintat la numarul de telefon lasat pentru contact de sosirea coletului si impreuna cu agentul Fan Courier va stabili ziua si intervalul orar pentru predare.

Cumpărătorul sau destinatarul produselor comandate este invitat să verifice starea aparentă a mărfurilor la livrare.

Dacă se constată o anomalie (daune, lipsă de produs comparativ cu factura, colet deteriorat sau rupt, etc.) consemnată în prezenta agentului de livrare al Fan Courier cumpărătorul sau destinatarul produselor comandate va raporta problema aparuta şi va putea să refuze livrarea imediat anuntand in termen de 24 ore si Mocanu Gheorghe PFA la serviciul clienţi prin email sau telefon.


Livrare

Prin livrare se intelege exclusiv perioada in care produsul comandat ajunge la adresa indicata de client, incepand cu momentul in care acest produs este executat si pregatit de transport pe teritoriul Romaniei.

Perioada de livrare este de 10 zile. Pentru alte destinatii clientul va cere informatii la Mocanu Gheorghe PFA.

  • Site realizat de Validsoftware
  • ANPC
  • MasterCard
  • Visa